Setmanari Sóller

134
anys

El Consell de Mallorca patrocina la sèrie de televisió xinesa 'Spain Passion'

32687

24-06-2019

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, patrocina la producció de la televisió xinesa 'Spain Passion', una sèrie de vuit capítols, un dels quals es localitzarà a Mallorca.

Es tracta d’una sèrie de ficció, l’argument de la qual es basa en l’aventura de dues joves xineses que, acompanyades d’un amic espanyol, inicien un viatge per diferents indrets de l'Estat.

A més de Mallorca, on rodaran el mes d’octubre, els protagonistes visitaran Barcelona, Bilbao, Cantàbria, Granada, la Rioja, Madrid, Màlaga, Menorca i Sevilla.

El projecte està produït per THINK, productora espanyola amb seu a Madrid i Valladolid, que disposa de vincles estrets amb la Xina i amb l’Índia.

Els protagonistes són les joves actrius xineses Ziyi Yang i Jiaying Li i l’actor valencià Javier Mallol.

L’argument

L’argument d’aquesta història es basa en un viatge per l'Estat espanyol des de la perspectiva cultural, destacant llocs singulars, coneixent patrimoni natural, degustant la gastronomia local i vivint en primera persona algunes de les tradicions més arrelades dels llocs que es visiten.

Les persones destinatàries d’aquesta road movie és un públic d’entre 20 i 35 anys, interessat en viatjar i conèixer altres entorns del món.

La sèrie serà emesa a través de canals en obert i plataformes digitals, tant a la Xina com a altres territoris del sud-est asiàtic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris