Setmanari d'informació local - 138 anys

Terraferida creu que la denúncia que investiga la Fiscalia sobre abocaments d'aigües fecals és una «vendetta política»

32567

El grup ecologista Terraferida creu que la denúncia que investiga la Fiscalia sobre els abocaments d'aigües fecals dels emissaris a la Badia de Palma és una «vendetta política».

Així s'ha expressat el grup en un missatge publicat a la seva pàgina de Facebook, en què qüestiona la «credibilitat» de l'advocat que ha presentat la denúncia i apunta a una «campanya irresponsable» d'una part del sector nàutic, a qui acusa de voler «continuar llançant l'àncora des dels seus iots on els doni la gana».

Terraferida ha assenyalat també que els veïns de Palma porten prop de 20 anys denunciant el problema «i mai no els havien fet cas».

A més, el grup ha defensat l'actuació de l'Ajuntament de Palma, perquè considera que va treure a la llum l'escàndol dels emissaris i va protegir la salut pública «tancant platges quan cal». «Tots els càrrecs públics que facin el possible per aturar els abocaments, informar la població, cercar recursos per millorar la depuració i mantenir els aspectes positius del decret [de Posidònia] haurien de merèixer tot el suport», han dit des de Terraferida.

Finalment, el grup ecologista creu que els abocaments demostren l'evidència que les Balears estan desbordades i que les seves infraestructures «no poden suportar aquest creixement constant del turisme».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.