Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem manifesta «preocupació» pel deute de les Illes Balears

32563

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem) ha manifestat, aquest dilluns, mitjançant seu president, Jordi Mora, «preocupació per l'elevadíssim deute de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears» que ascendeix a 9.248.000 d'euros d'endeutament en el primer trimestre, 542 més que al 2018.

Per a Jordi Mora part de l'origen d'aquest deute es troba en l'històric maltractament del Govern espanyol, que manté un sistema de finançament «injust i insuficient que perjudica l'empresari i el ciutadà balear en favor d'altres regions». A més, afegeix Mora, «el fet que a Madrid no hi hagi govern llasta i empitjora la situació ja que hi ha importants partides econòmiques pendents d'abonament, el que obligarà el Govern a cercar alternatives per mantenir serveis».

Un pic més, des de Pimem s'anima els representants de les Balears al Congrés dels Diputats que siguin «reivindicatius amb les necessitats de la terra, anteposant interessos de la Comunitat a possibles interessos de partit. Això sempre en el cas que finalment es conformi govern a Madrid i ens estalviem noves eleccions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.