Setmanari d'informació local - 138 anys

El llegat Samper: un viatge d’anada i tornada a Mèxic

32547

El duet de pianistes mallorquins format per Francesc Blanco i Maria Victòria Cortès, juntament amb el tenor José Manuel Sánchez, acaben de tornar d’una gira de tres concerts a Mèxic per a presentar el repertori del disc publicat per Cas Músic 'Samper: cançons i danses'.

Com han informat els responsables, bona part de les obres enregistrades i que figuren al concert són primers enregistraments i obres inèdites i moltes de les obres són a l’arxiu Samper que el Govern va adquirir el 2018. Ara aquest llegat fa un viatge de tornada a Mèxic en forma de tres concerts en viu i de la presentació del CD enregistrat a partir del patrimoni que l’any passat va poder tornar a Mallorca.

Així, el primer d'agost varen dur a terme un concert amb maridatge de gastronomia del restaurant Tempo by Martin Berasategui al 'Centro de congresos y reuniones Paradisus Cancún'. El tres d'agost el concert va ser al Teatro María Tereza Montoya. I, finalment, el quatre d'agost es va fer a la Sala Carlos Chávez del Centro Universitario de la UNAM (Universidad Nacional Autónoma de México).

Aquesta gira mexicana de presentació del disc de Baltasar Samper està patrocinada per l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.