Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS demana que els camions de recollida de fems cessin el vessament de líquid pudent a Binissalem

32525
Imatge d'arxiu d'un camió de la recollida del fems a Mallorca. | dBalears/Arxiu

MÉS per Binissalem ha demanat aquest dissabte que els camions de recollida de fems cessin el vessament de líquid pudent pels carrers de Binissalem. El partit se suma així a la multitud de queixes dels veïns pel vessament d'aquests productes.

Segons Pere Pol, portaveu municipal de MÉS, «els binissalemers i binissalemeres duim tot l'estiu patint la pudor del brou que deixen els camions de fems quan compacten el contingut que han carregat. A més a més, ho fan a qualsevol carrer sense cap tipus de mirament ni consideració».

Segons ha explicat Pol, «ens arriben queixes des de tots els barris del poble. Aquesta mala pràctica no és un fet puntual: es repeteix cada dia que els camions fan la recollida de fems».

Amb tot, aquesta actuació incompleix l'ordenança municipal reguladora de la neteja de les vies públiques i de la recollida de residus urbans i consideren que s'ha de «sancionar de manera exemplar» i, en qualsevol cas, iniciar un expedient sancionador.

MÉS responsabilitza directament el batle perquè no ha adoptat cap mesura al respecte i aquest tipus de vessaments són cada cop més freqüents. «Exigim al batle que deixi de mirar cap a un altre costat i que es preocupi pels problemes reals i quotidians dels ciutadans», ha sentenciat Pol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.