Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament i EMAYA «col·laboren al màxim» amb la investigació judicial sobre pressumptes abocaments

32513
L'Ajutament de Palma col·laborarà amb la justícia. | dBalears/Arxiu

Arran de les informacions publicades als mitjans de comunicació sobre una investigació del Seprona sobre un presumpte delicte ambiental a Palma, l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma manifesta que la causa ha estat declarada secreta i, per tant, no és possible facilitar cap tipus d’informació.

En tot cas, l’Ajuntament i EMAYA «reafirmen la seva màxima col·laboració amb les autoritats judicials, en base als principis de transparència i responsabilitat institucional».

L’equip de govern assegura que durant la darrera legislatura «no s’ha comès cap tipus d’irregularitat i que sempre s’ha obrat i vetllat per l’interès general, el bé comú, i la protecció del medi ambient».

En l’hipotètic cas que la investigació estigui relacionada amb els abocaments a la mar, l’Ajuntament recorda que des de 2015 l'equip de govern municipal, i especialment l'equip d'Emaya, ha treballat intensament per protegir el medi ambient, essent una prioritat institucional.

Segons han anunciat, una vegada es decreti l’aixecament del secret de sumari es facilitarà tota la informació necessària a l'opinió pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.