Setmanari d'informació local - 138 anys

Activitats a la mar al voltant de Mallorca

32457

En acostar-se l'època de vacances apareixen els dilemes per a decidir destinació. Toca posar-se d'acord amb la família i triar un lloc on gaudir del temps lliure, activitats, banys refrescants, etc. Són moltes les opcions i poc el temps per a fer una reserva abans que s'arribi al 100% d'ocupació.

Tal vegada sigui el moment de gaudir d'unes vacances úniques, a Mallorca. Aquesta illa és un lloc de turisme molt freqüentat tant per espanyols com estrangers. La seva ocupació hotelera aconsegueix el màxim durant gairebé tota l'època d'estiu i no és d'estranyar perquè és una destinació que ofereix múltiples opcions.

Gaudir del mar a Mallorca

Sigui com sigui l'opció d'allotjament que es triï, gaudir del mar a Mallorca és gairebé obligatori per a qualsevol que vulgui gaudir les seves vacances en aquesta destinació. Encara que des de la península sembli una illa petita, té 262 platges on banyar-se, bussejar i realitzar altres activitats. Hi ha cales d'arena blanca com cala Agulla per a relaxar-se o la platja de Formentor per a gaudir en família.

A part de banyar-se i prendre el sol, es pot aprofitar l'estada a Mallorca per a viure noves experiències. Hi ha moltes activitats que es poden realitzar en l'entorn marítim d'aquesta illa. Algunes de les més exclusives atreuen l'atenció de turistes a la recerca d'experiències úniques.

Activitats marítimes a Mallorca

Hi ha moltes cales petites i tranquil·les a Mallorca, però sembla difícil trobar lloc sense arribar prest. En aquests casos hi ha una alternativa exclusiva per a gaudir d'intimitat i privacitat en qualsevol cala de Mallorca. Es tracta de serveis com els que ofereix Navegara, una empresa de lloguer d'embarcacions per dies o setmanes. En el seu web ofereixen una àmplia varietat de iots i catamarans. Es poden compartir amb diverses persones i compartir despeses per a gaudir d'un o diversos dies en una estada de luxe i amb accés exclusiu a qualsevol platja.

També hi ha altres opcions com, per exemple, fer tub respirador o busseig. Empreses com Norway Dive ofereixen activitats de busseig recreatiu per a gaudir de la flora i fauna marítima i cursos professionals per a adquirir les certificacions específiques de busseig. Es pot bussejar en 14 ubicacions diferents i ofereixen desplaçament des de l'hotel fins a la platja on es faci la immersió.

Vacances inoblidables

Fins i tot es poden combinar aquests dos tipus d'activitats per a completar les vacances i convertir-les en una ocasió especial. Les opcions en terra són moltes però, si es combinen amb les activitats en el mar al voltant de Mallorca, es pot gaudir d'unes vacances inoblidables.

No hi ha perquè sortir de l'Estat espanyol per a gaudir de vacances de qualitat. Les vacances d'estiu a Mallorca no tenen res que envejar a les que es gaudeixen en altres llocs, gràcies a la multitud d'hotels, platges, restaurants i opcions d'oci com el busseig i les embarcacions de luxe. Sens dubte, és una opció per a no passar per alt. Mallorca no es descobreix en uns pocs dies amb tantes opcions per a triar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.