Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia Local activa l'«Operación Nube» per l'arribada massiva de turistes al centre de Palma

32437

La Policia Local de Palma ha activat aquest dimarts, cap a les 12.30 hores del matí, l'anomenada 'Operación Nube', que consisteix en un reforç d'efectius policials en determinats punts d'accés a la ciutat de Palma en els dies ennuvolats, quan la afluència de turistes que es dirigeixen al centre en vehicles privats augmenta.

Segons ha informat la Policia Local, l'operació ha durat prop d'una hora i abans de les 14.00 hores, «ja s'estava alleugerint el trànsit».

Els agents han relatat que l'operació consisteix en un reforç d'agents davant de les entrades dels aparcaments de la ciutat, que en dies com aquests «solen estar plens».

En concret, entre 15 i 20 agents s'han desplaçat aquest dijous a la entrada de l'aparcament del Parc de la Mar, al carrer Antoni Maura, i a la cruïlla de la Rambla amb Unió, entre altres punts conflictius de trànsit.

Finalment, el reforç d'agents també es du a terme al centre de Palma, ja que es percep un augment considerable de persones caminant per les vies de la ciutat, especialment a les zones comercials i al centre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.