Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una vaga a Tirme contra els «plantejaments que posen en risc la seguretat i salut dels treballadors»

32409

El comitè d'empresa de Tirme, l'empresa que gestiona la incineradora de Son Reus, ha convocat una mobilització davant el seu centre de treball el pròxim 26 d'agost des de les 08.00 hores fins a les 09.30 hores contra els «plantejaments que posen en risc la seguretat i salut dels treballadors» i que, segons han indicat, poden danyar «les instal·lacions i el medi ambient».

Segons han informat els sindicats organitzadors --ARL, CCOO i UGT-- en un comunicat, també han demanat eliminar del conveni «tota regulació de jornada, procediments laborals que afecten la dotació de guàrdies, normativa interna de disponibilitat i substitucions, així com treure de la negociació punts com el protocol de prevenció d'assetjament».

A més, han criticat la postura «immobilista» per part de l'empresa quant a les seves propostes de «reorganització del personal en les instal·lacions de valoració de material i energètica, així com en l'ordenació de la jornada de la resta del personal».

No obstant això, han recalcat la «plena voluntat de seguir negociant» i aconseguir un acord que satisfaci a ambdues parts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.