Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila advoca per la necessitat de limitar els 'megacreuers' per aconseguir un turisme «més sostenible» davant Felip VI

32253

El batle de Palma, Jose Hila, ha traslladat aquest dilluns a Felip VI que una de les solucions per aconseguir un turisme més sostenible per a la ciutat de Palma passa per limitar els 'megacreuers' i apostar per creuers «més petits que aportin més qualitat».

Després de l'audiència amb el rei Borbó al Palau de l'Almudaina, Hila ha explicat als mitjans de comunicació que en la seva trobada, el batle li ha comentat al monarca que entre els principals problemes dels ciutadans es troba l'accés a l'habitatge.

En aquest sentit, Hila ha explicat que la postura del seu equip és la mateixa que ha optat pel que fa a la concessió de places hoteleres al centre de Palma, i que ha passat, segons ha dit, per restringir el turisme a habitatges familiars.

Demanat sobre un possible referèndum sobre monarquia o república que compta amb el suport d'alguns partits polítics com MÉS i EUIB, Hila ha comentat que ell, personalment, «respecta totes les opinions», però que creu que la visita dels reis a les Balears «suma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.