Setmanari d'informació local - 138 anys

Únicament les dues diputades de Podem i el senador de MÉS es comprometen amb la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Mallorca

32239

La Plataforma d'Associacions de Pensionistes i Jubilats de Mallorca va convidar tots els diputats i senadors que han de representar Mallorca a Les Corts Espanyoles, a signar un document de compromís de feina.

Tot i que a l'acte de signatura no hi assistí cap dels electes, posteriorment, les dues diputades de Podemos i el Senador de MES varen fer arribar la seva signatura a la reunió de la Plataforma.

La Plataforma explica que «el diputat Pere Joan Pons del PSOE, al·legant un problema de coordinació interna, demanà una reunió amb la Plataforma i el convidàrem a la reunió de dia 18. Hi vengué ell i també la senadora del PSOE, Susanna Moll. Allà conversàrem una estona i no signaren però es comprometeren a parlar-ne amb els altres diputats i senadors del PSOE en representació de les illes Balears i a que dia 22 de juliol donarien la resposta de si ho signaven o no».

La Plataforma afirma que a dia 5 d'agost no han rebut resposta dels representants del PSOE i entén que «no volen signar el document que els proposàrem a signar».

Els compromisos que proposava la Plataforma són:

1.- Derogar la reforma laboral del 2012

2.- Derogar la llei mordassa.

3.- Establir una llei que lligui directament l’augment de les pensions de jubilació amb l’augment de l’ICV.

4.- Implementar la llei de dependència tal com estava prevista en un principi, quan fou aprovada per primer cop, i destinar-hi tots els recursos econòmics que hi facin falta.

En definitiva, els únics representants de les illes Balears a Les Corts Espanyoles que «s'han compromès a fer feina en defensa dels quatre punts abans esmentats són les diputades Antònia Jover i Lucia Miriam Muñoz, de Podem, i el senador Vicenç Vidal de MES».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.