Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Arran ataca dos cotxes de lloguer turístic a Palma per denunciar la massificació turística

32235

Arran, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista, ha difós aquest dilluns un vídeo on punxa les rodes, pinta, trenca els vidres i enganxa cartells a dos cotxes de lloguer turístic a Palma.

«Amb aquesta acció assenyalem una problemàtica concreta com són els més de 100.000 cotxes de lloguer turístic anuals per alhora assenyalar tot el model turístic que impera als Països Catalans i la turistificació de l'illa de Mallorca», afegeix la portaveu nacional.

L'organització juvenil també assegura que «malgrat que l'Ajuntament de Palma diu treballar per trobar un equilibri entre residents i turistes la realitat és que això no es produeix, la ciutat és al servei del turisme». La portaveu nacional afegeix: «Més de 100.000 cotxes de lloguer turístic a l'any és saturació, insostenibilitat, contaminació i un exemple clar de què vol dir convertir la ciutat en un aparador turístic. A més, d'una sobreocupació de l'espai públic i un degradament d'equipaments públics, com pot ser el transport públic».

L'acció d'Arran s'engloba en la campanya estiuenca contra el model turístic que fa l'organització des de fa anys, enguany amb el lema 'Turisme massiu o veïnes. Capital vs Vida!'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.