Setmanari d'informació local - 138 anys

4.500 espectadors gaudeixen del Festival de Cançons de la Mediterrània 2019

32229

El Festival de Cançons de la Mediterrània 2019 es consolida per segon estiu consecutiu després de la seva recuperació l’any passat. Aquesta edició ha comptat amb uns 4.500 espectadors aproximadament durant les seves 4 jornades de música amb arrels mediterrànies.

Des de la regidoria de Cultura i Benestar Social, un dels objectius pels pròxims anys és «augmentar la qualitat dels continguts culturals de la nostra ciutat i aquest cicle ha estat un exemple». Es destaca la varietat d’estils musicals que hi ha hagut en aquesta edició, el que ha permés arribar a diferents públics i omplir les 4 nits del festival a l’Espai Cultural de Ses Voltes.

Amb aquesta afluència de públic, el Festival de Cançons de la Mediterrània es consolida com una activitat musical de les nits d’estiu a Palma, i ho ha fet amb actuacions especials com ha estat el darrer concert del grup eivissenc UC, que després de 46 anys s’han acomiadat dels escenaris precisament en aquest Festival.

D’altra banda, a l’edició d’enguany, per primera vegada s’ha realitzat una activitat no musical relacionada amb el festival, la presentació del llibre Egeu Endins de Biel Simonet, una activitat per reflexionar sobre l’actualitat al mediterrani amb la crisi de les persones refugiades.

En aquesta línia l’any vinent està previst que realitzin complementàriament als concerts altres activitats de caire cultural per analitzar d’una forma crítica i reflexiva què passa a la Mediterrània

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha destacat que aquest festival «ja torna a formar part de l’imaginari col·lectiu dels ciutadans de Palma, i entra dins el cicle d’activitats culturals que podem gaudir durant tot l’any a Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.