Setmanari d'informació local - 138 anys

'Què volen aquesta gent?' ressona a Portocolom, més actual que mai, en els 50 anys d'escenaris de Maria del Mar Bonet

32219

Aquest dissabte, 3 d’agost, a Portocolom, s’ha celebrat el concert que, Maria del Mar Bonet ha titulat '50 anys d’escenari', organitzat pel Centre Cultural i l’Ajuntament de Felanitx.

Estibada de gent, la plaça de sant Jaume s’ha entregat a la cantant des del primer acord dels instruments que acompanyen la seva veu en aquest recital: un contrabaix i una guitarra acústica.

Bonet ha cantat Ramon Llull, Pare Ginard, Gregorio Paniagua, Miquel Costa i Llobera, Toti Soler, Joan Vergés, Josep M. Llompart, Maria Mercè Marçal, Joan Valent, Vicent Andrés Estellés, Blai Bonet i Joan Alcover... i també ha dedicat una peça a Toni Catany.

Un públic incondicional i fidel ha gaudit de cançons com ara Me’n aniré de casa, Què volen aquesta gent? (dedicada als presos i exiliats polítics), La dansa de la primavera, El pi de Formentor o La Balenguera.

Maria del Mar Bonet ha demostrat, en directe, que després de cinquanta anys damunt els escenaris li queda corda per estona. Una veu potent i esmolada, acompanyada d’uns músics molt ben avinguts i que demostren per què estan al costat d’una dona tan exigent com ella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.