Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB demana el vídeo del control pel qual va passar la treballadora de l'aeroport de Palma que va denunciar discriminació lingüística

32187

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha demanat a Aena la publicació del vídeo del control de seguretat pel qual va passar Paula Rotger, la treballadora de l'aeroport de Palma que ha denunciat un cas de discriminació lingüística per part d'un guàrdia civil ja que estan convençuts que es demostrarà la seva versió.

En una roda de premsa, al costat de l'afectada, el president de l'OCB, Josep de Luis, s'ha oferit també per fer una campanya conjunta amb la Guàrdia Civil i la Policia espanyola per a defensar els drets lingüístics dels ciutadans de les Balears.

Paula Rotger va denunciar el passat 25 de juny, que un Guàrdia Civil l'havia maltractada pel fet d'haver-s'hi dirigit en català. Com a conseqüència d'aquella denúncia, ara s'enfronta a dues denúncies de la Guàrdia Civil, una davant l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA) i una altra davant la delegació del Govern espanyol a les Illes Balears.

Rotger va explicar a dBalears que «estic disposada a arribar fins al final. Fins que es demostri la veritat» i recorda que «al punt on es varen produir els fets, hi ha càmeres de vídeo, per tant serà fàcil comprovar la veritat» i va afegir que «hi ha molts de testimonis del que va succeir».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.