Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca urgeix al Govern a posar en marxa l'Oficina de Drets Lingüístics

Foren els menorquinistes els qui varen presentar una esmena als Pressupostos de 2018 per a la seva creació

32169

Més per Menorca urgeix el Govern a posar en marxa al més aviat possible l'Oficina de Drets Lingüístics. Els menorquinistes esperen que l'executiu «aprovi el Decret immediament després que el Consell Consultiu li doni el vist-i-plau, i que no s'allarguin els terminis perquè l'Oficina sigui plenament operativa».

Cal recordar que va ser el Més per Menorca qui va presentar una esmena als Pressuposts de 2018 per a la creació d'aquest nou organisme.

De la mateixa manera, el partit demana a la Delegació del Govern «que investigui i depuri responsabilitats, si s'escau, en el cas de Paula Rotger».

Més per Menorca considera que, sigui com sigui, la Guàrdia Civil ha reaccionat d'una forma «desproporcionada i preocupant, tot exigint el pagament d'una multa que podria arribar als 225.000 euros». El cas de Rotger, «a qui els menorquinistes volen mostrar el seu suport, posa de manifest que és més que necessària la creació, d'una vegada per totes, de l'Oficina de Drets Lingüístics».

«Tot sembla indicar que la iniciativa és una repressàlia il·legítima per intimidar una ciutadana que no ha fet altra cosa que reclamar els seus drets».

Aquesta setmana s'han succeït les mostres de suport a Paula Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.