Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra d'Alaró demana la substitució d'escombraries urbanes per contenidors de reciclatge

32077

Esquerra Republicana d'Alaró (Mallorca) ha instat a l'Ajuntament a substituir les escombraries urbanes de la localitat per «petits contenidors», amb almenys tres opcions de reciclatge, per a acabar amb l'acumulació de residus en determinats punts del municipi.

Segons ha informat aquest dilluns l'agrupació local en un comunicat, l'existència de diferents «punts negres» a Alaró, on s'acumula una gran quantitat de residus, «constata l'incompliment de la normativa en termes de selecció de residus».

A més, l'agrupació ha assegurat que el problema «no és tant de les persones que fan un mal ús de les papereres, sinó de qui facilita i gestiona l'ús d'aquestes». Així mateix apunten que el problema és especialment destacat en el camp municipal d'esports, on està prohibit l'ús d'envasos de vidre, i on «el consum d'ampolles i envasos de plàstics» és molt elevat.

A més, ha explicat que un altre «punt negre» són els torrents del municipi, on, en moltes ocasions, les escombraries que s'acumula en l'exterior de les papereres acaba sent arrossegada fins a aquest punt. Finalment, des de la formació han insistit que «és l'Ajuntament el primer responsable de fomentar la reducció i selecció dels residus i de fer complir la normativa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.