Setmanari Sóller

135
anys

Pons compareix aquest dimarts al Parlament per parlar de la subhasta de Son Busquets

32049

Pons donarà compte de les negociacions amb el Ministeri de Defensa.

28-07-2019dBalears/Arxiu

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, compareixerà aquest dimarts a les 16.00 hores a la Sala Verda del Parlament per a donar compte de la situació dels terrenys de la caserna de Son Busquets, després de la decisió del Ministeri de Defensa de treure'ls a subhasta per 45,84 milions d'euros.

Aquesta compareixença també servirà perquè el conseller informi sobre les negociacions dutes a terme entre el Govern i el Ministeri de Defensa sobre els terrenys, tal com va demanar el PP en el registre on sol·licitava la compareixença de Pons.

Per part seva, la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, també compareixerà aquest dimarts a les 10.30 hores a la Sala Verda del Parlament per a donar explicacions sobre el tancament temporal de l'alberg de la Victòria d'Alcúdia, que mantindrà les seves habitacions tancades fins a 2021 per motius de seguretat.

La compareixença de Santiago es produeix després de les peticions registrades per PP i Ciudadanos (Cs), en les quals també reclamen que la titular d'Assumptes Socials informi sobre el pla de mesures del Govern per a resoldre la situació, detalls sobre l'estat de la resta d'infraestructures juvenils que gestiona el Govern.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris