Setmanari d'informació local - 138 anys

El claustre de Santo Domingo acull el lliurament dels premis literaris Pare Colom d'Inca

32045
Imatge de les autoritats i els guardonats amb els premis Pare Colom d'Inca. | Ajuntament d'Inca

El claustre de Santo Domingo d'Inca ha acollit el lliurament dels premis literaris Pare Colom, uns guardons en els quals s'han rebut més de 120 obres, segons ha informat l'Ajuntament d'Inca.

El jurat ha decidit atorgar el premi en la modalitat de teatre a l'obra titulada 'Popocatépetl', d'Elies Barberà i Jordi Boixadós. Per part seva, en la categoria de poesia l'obra 'En el lliure clar de l'obert', de Víctor Gayà, ha estat la guardonada, mentre que el premi en narrativa ha recaigut en Xavier Zambrano per la seva obra 'El dolç diagnòstic'.

Per part seva, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, s'ha referit als premis Pare Colom com una 'oportunitat' per a reivindicar la cultura com a senyal d'identitat d'Inca. Així mateix, la regidora de cultura, Alice Weber, ha subratllat la 'voluntat' del Consistori per impulsar i consolidar els premis.

A l'acte, en el qual ha actuat la banda Donallop, també han acudit la delegada de Cultura, Catalina Solivellas, el director insular de Política Lingüística, Lluís Segura, representants de l'editorial Lleonard Muntaner i membres de l'Ajuntament d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.