Setmanari d'informació local - 138 anys

'Stop Desnonaments' alerta d'un nou desnonament a una família de Son Gotleu

32043

Stop Desnonaments Mallorca ha advertit aquest diumenge del desnonament d'una família de quatre integrants previst per a aquest dilluns a les 11.15 hores en el barri palmesà de Son Gotleu, concretament al carrer Passatge Taronger de Bulnes, 1.

En una nota, l'entitat assenyala que el desnonament «afecta una parella amb dos fills menors d'edat, un d'ells amb una discapacitat psíquica». A més, sostenen que la casa de la família és, alhora, el seu sustent de vida, en haver-hi també una botiga.

Stop Desnonaments ha explicat que la propietat del pis reclama uns diners «que no es deuen», ja que la família hauria pactat amb el pare del propietari una reducció del lloguer. Des de l'entitat, a més, han lamentat la «falta de mitjans» de l'Oficina Antidesnonaments de l'Ajuntament de Palma.

El desnonament està previst a les 11.15 hores d'aquest dilluns, quan la comissió judicial es personi en el domicili de la família. Per això, Stop Desnonaments ha convocat una protesta enfront de la casa en qüestió a partir de les 7.30 hores «per tal d'intentar paralitzar la sortida».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.