Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi considera «un fracàs, una irresponsabilitat i una decepció» el resultat de la investidura de Pedro Sánchez

31987

El Pi considera «un fracàs, una irresponsabilitat i una decepció per a les Illes Balears» el resultat de la segona votació per a la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol.

Segons el president d’El Pi, Jaume Font, «les Illes Balears han perdut molt i continuaran sense possibilitats d’un millor finançament o un veritable REIB». A més, considera que «les actituds que han mostrat aquests dies PSOE i Unidas Podemos han respost als seus interessos partidistes i estratègics i no a l’interès general de tots els ciutadans».

«Una vegada més, la rivalitat i les tàctiques electorals de PSOE i Unidas Podemos han primat sobre la possibilitat de donar solucions als problemes de la gent», ha explicat. Font també ha dit que als grans partits estatals «els hi falta voluntat per arribar a acords d’Estat i han demostrat la seva incapacitat per conformar un executiu de coalició, com sí que es fa a moltes comunitats autònomes i ajuntaments».

El Govern de les Illes continuarà, segons El Pi, sense un interlocutor clar a Madrid «per plantejar aquelles qüestions que puguin millorar les condicions de vida d’aquesta comunitat».

El Pi considera que seria un «fracàs majúscul anar a unes noves eleccions» i exigeix, a les formacions polítiques que tenen la possibilitat i la capacitat de garantir la governabilitat de l'Estat, un «exercici de responsabilitat en les pròximes setmanes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.