Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS i El Pi censuren que Sánchez anuncii milions per a carreteres a les Canàries i «res» per a les Balears

31937

El portaveu parlamentari del PI, Jaume Font, ha censurat aquest dimecres que el candidat a la presidència del Govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciés en el seu discurs d'investidura «1.200 milions d'euros en carreteres» per a les Illes Canàries i «res» per a les Balears, postura en la qual ha coincidit el portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, qui ha assegurat «trobar a faltar sentir parlar» de les Balears al candidat a la presidència de l'Executiu espanyol.

Així s'han expressat en declaracions als mitjans després de la junta de portaveus d'aquest dimecres en les quals Font ha opinat que a Madrid «es parla com si les Balears no existís». «El futur Govern hauria de tractar per igual a totes les autonomies de l'Estat», ha postil·lat.

«Hi ha qüestions que no poden esperar»

Per part seva, Ensenyat ha lamentat que Sánchez no hagi parlat de les Illes en el seu discurs d'investidura del dilluns. «Es troba a faltar sentir-lo parlar de les Balears com que ho ha fet de les Canàries, anunciant 1.200 milions d'euros per a carreteres», ha criticat.

A més, ha posat el focus en la necessitat de tenir un interlocutor a Madrid «d'una vegada per sempre», ja que, segons Ensenyat, les Balears «no poden estar un dia més» sense un Govern a Madrid. «Hi ha qüestions que no poden esperar ni un dia més, com el conveni de carreteres, el conveni ferroviari, el sistema de finançament o el Règim Especial per a Balears», ha resolt.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.