Setmanari d'informació local - 138 anys

Entitats es manifestaran a Marivent amb motiu de l'arribada dels Borbons a Mallorca

31877

La plataforma #ArruixBorbons, formada per diferents entitats, es concentrarà davant el Palau de l'Almudaina de Palma amb motiu de l'arribada dels Borbons a Mallorca.

Aquesta plataforma, que detallarà els actes que preveu convocar en una roda de premsa aquest dimarts enfront de Marivent, està formada per les associacions Arran, Esquerra Republicana de Catalunya, Assamblea Sobiranista de Mallorca, Crida per Palma, Memòria Mallorca, CUP Palma, Sindicat d'estudiants dels 'Països Catalans' i anticapitalistes.

El portaveu de la plataforma, Manel Domenech, ha informat que #ArruixBorbons treballa en dues línies de protesta. La primera se centra a mostrar el rebuig a la institució borbònica després del discurs del Rei Felipe VI el dia 3 d'octubre de 2017 sobre el referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya, en considerar que aquest dia el Rei «va perdre el seu paper d'arbitre» i es va posicionar «a favor de la repressió i de l'article 155».

A més, aquesta plataforma sol·licita la restitució del Palau de Marivent com un espai públic al servei de la societat de les Balears. Segons la seva opinió, la Casa Reial ja disposa a Mallorca del Palau de l'Almudaina com a residència i «la utilització de Marivent suposa una despesa innecessària per a les arques públiques».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.