Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «El discurs de Sánchez ha estat molt sòlid i dirigit al cor de les persones»

31871

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha declarat aquest dilluns després de participar en el debat d'investidura de Pedro Sánchez en el Congrés que el secretari general del PSOE ha pronunciat un discurs «molt sòlid i dirigit a l'ànima i al cor de les persones» amb la recuperació i la consolidació dels drets en el centre del seu al·legat.

Armengol ha afegit a més que ha sortit del Congrés «molt contenta» amb el discurs de Pedro Sánchez en estar aquest «molt en línia» amb el que s'ha fet des del Govern de les Balears en la passada legislatura i amb els 'Acords de Bellver', signats entre MÉS per Mallorca, PSIB i Unides Podem a les Balears.

En concret, Armengol ha assenyalat que existeix una sintonia en àmbits com la universalització de l'educació durant tota la vida de les persones, la lluita contra el canvi climàtic i l'aposta per la mobilitat sostenible. Ha recordat, en aquest sentit, que a les Balears es necessiten les inversions de l'estat per a garantir la xarxa ferroviària de les illes.

La presidenta ha considerat, també, que el discurs ha estat «molt potent» quant a la proposta per una diversificació econòmica i una economia «que pugui redistribuir molt més la riquesa», així com amb una aposta sistemàticament de finançament autonòmic, necessari «de manera molt especial per a les Illes Balears».

Finalment, Armengol ha recordat que és «molt necessari» que es conformi un govern «sòlid presidit per Pedro Sánchez», i ha considerat que el projecte polític que proposa el líder del PSOE és «molt compartit pel progressisme i per l'esquerra i, segurament, també molt compartit per Unides Podemos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.