Setmanari d'informació local - 138 anys

La parella d'un jove mort a Magaluf per 'balconing' atribueix la culpa a l'altura de les baranes

31797

Una jove britànica, parella d'un jove que va morir a Magaluf després de caure des del balcó d'un hotel, ha publicat un missatge on culpa de l'accident a l'altura de les baranes dels balcons, i nega que la seva parella estigués practicant 'balconing'.

El succés va ocórrer el mes passat. La jove ha assegurat en una publicació, que s'ha fet viral a Twitter, que la seva parella no va botar, sinó que «va sortir al balcó després d'una nit de festa i va caure».

En aquest sentit, la jove ha argumentat que «és possible ensopegar i caure d'un balcó» és que no és una «altura segura». Segons la jove, l'altura mínima queda «a l'altura del maluc» i per tant és com estar «esperant un accident».

La jove també ha manifestat que si hagués sabut la quantitat d'accidents per caigudes de balcons abans que la seva parella anés a Magaluf, s'hagués «assegurat» que ell tanqués el balcó perquè no intentés sortir després de beure.

En el seu missatge, la usuària de Twitter ha volgut denunciar «la falta de conscienciació i de promoció de la seguretat», i ha criticat que hi hagi hotels a Magaluf que «fan doblers» a partir de «grups animats amb alcohol».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.