Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort presenta aquest dissabte el catàleg de la segona edició del 'BOX 27' del Casal Solleric

31785

El Casal Solleric acollirà aquest dissabte a les 12.00 hores la presentació del catàleg de la segona edició de l'espai expositiu 'BOX 27', creat pel comissari Tolo Cañellas. Segons ha informat l'Ajuntament, la presentació serà a càrrec del tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el comissari del projecte Tolo Cañellas i un dels artistes participants Nauzet Major.

El 'BOX 27', un espai públic situat en una finestra del Casal que dóna al carrer, ha acollit en aquesta edició els projectes dels artistes Andrés Serna, Nacho Martín Silva, Laura Torres, Assutzena Vieites, Nauzet Major i Sergio Prego. L'ajuntament ha explicat que els diferents projectes que han participat a l'espai han tengut llibertat quant als materials de la intervenció. Cañellas ha afirmat, a més, que per sobre de les sis obres «sobrevola el concepte de futur».

Per part seva, Antoni Noguera ha afirmat que «el 'BOX 27' és un espai que està evolucionant el centre». «D'una banda és una invitació a conèixer més, en tractar-se d'una finestra, i per un altre és un nou element simbòlic en un palau barroc», ha afegit. Noguera ha assegurat, també, que l'espai «és una oportunitat tant per a artistes joves i també consagrats amb intervencions efímeres i transgressores».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.