Setmanari d'informació local - 138 anys

L'actriu Catalina Solivellas serà la delegada de Cultura del Govern

31779

El Consell de Govern nomenarà aquest divendres l'actriu Catalina Solivellas com a nova delegada de Cultura, segons han confirmat fonts de l'Executiu.

Cal recordar que la nova estructura de l'Executiu no compta amb una Conselleria de Cultura, sinó que l'àrea s'ha integrat a la Conselleria de Presidència. En lloc d'una Direcció General, el Govern per a l'etapa 2019-2023 ha creat una Delegació de la Presidència per a la Cultura, assimilada en rang.

Aquesta delegació s'encarregarà, entre d'altres funcions, de la difusió i foment de la cultura, promoció a l'exterior, llibres i propietat intel·lectual, biblioteques, museus, arxius i equipaments culturals, patrimoni històric, registre de béns d'interès cultural i l'oficina Film Commission.

A més, el Consell de Govern també nomenarà l'advocada María Durán com a directora de l'Institut Balear de la Dona (IbDona). En la legislatura passada, el càrrec va estar ocupat per Rosa Cursach, actualment al Consell de Mallorca.

Així, a la Conselleria de Presidència quedaran per nomenar els nous directors generals de Coordinació i de Drets i Diversitat, que no està previst que es designin al Consell de Govern d'aquest divendres.

Nomentaments a la Conselleria d'Yllanes
Així mateix, a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius que dirigeix ​​Juan Pedro Yllanes (Podem), el Consell de Govern nomenarà aquest divendres Julio Batle com a director general de Política Industrial i Miquel Piñol com a director general de Comerç.

Divendres passat, el Consell de Govern també va designar Núria Riera com a directora general d'Innovació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.