Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort, Govern i APB crearan un grup de feina per abordar la problemàtica dels creuers

31761

El batle de Palma, José Hila, ha anunciat aquest dimecres la creació d'un grup de treball entre el Govern, l'Ajuntament i l'Autoritat Portuària de Balears (APB) per a abordar de forma conjunta la problemàtica dels creuers a Palma.

Així ho ha expressat en declaracions als mitjans després de reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, en el Consolat de Mar en les quals ha subratllat l'aposta de Cort per un turisme «de qualitat i no de quantitat», estratègia que el Consistori també defensa en el cas del turisme de creuers.

«Apostam per un turisme de qualitat i no de quantitat en tots els segments turístics, també en el de creuers», ha assegurat Hila, qui ha reiterat que les tres institucions cercaran «mesures» de forma conjunta per a abordar la qüestió.

Així mateix, també ha explicat que la «voluntat» del Consistori de Palma és presentar un projecte a l'any a s'Arenal als projectes finançats per l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) amb la finalitat de «millorar» l'espai públic de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.