Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera se suma a la campanya 'No i punt!' per unes festes sense agressions

31741

El Consell de Formentera s'ha adherit a la campanya 'No i punt' l'objectiu del qual és que les festes siguin lliures d'agressions sexistes, segons ha explicat la institució.

Aquesta campanya ha estat creada per l'Ajuntament de Palma i amb ella es pretenen crear espais d'oci igualitaris i assegurances, dels quals puguin gaudir homes i dones, amb zones lliures d'agressions «sexistes, sexuals i homòfobes».

La consellera d'Igualtat, Vanessa Parellada, ha explicat que la idea és «informar i sensibilitzar cap a la prevenció, detecció, rebuig i atenció de les agressions». Així, aquest dimarts s'ha instal·lat una taula informativa durant les festes del Carmen.

Aquest dissabte també serà instal·lada aquesta taula informativa coincidint amb la Flower Power de Sant Francesc. Segons ha detallat el Consell, el material inclòs en la campanya és un decàleg de bones conductes, adhesius o un test anti agressions. També, tècnics especialistes ajudaran a difondre l'objectiu de la iniciativa.

D'altra banda, la institució, en col·laboració amb el Pla d'Addicions i Drogodependències de les Balears, seguirà amb la campanya de sensibilització ' #nosiguisase' per a conscienciar sobre el consum abusiu d'alcohol en festes populars. Per això, aquest dissabte professionals de la plataforma Energy Control repartiran material informatiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.