Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «L'aposta pel tercer sector és un dels eixos principals d'aquest mandat»

31737

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, s'ha reunit aquest dimarts amb el Tercer Sector Social per a compartir els principals acords de govern que els afecten i trobar vies de col·laboració.

Segons ha informat l'Ajuntament, en la reunió han participat representants de CERMI-ONCE, Plataforma del Voluntariat, Reas, la Coordinadora de discapacitats i EAPN.

Noguera ha afirmat als presents que «l'aposta pel tercer sector és un dels eixos principals d'aquest mandat». A més, el tinent de batle ha lloat la labor que es realitza i ha explicat que «el tercer sector arriba a llocs on l'administració no pot arribar». Des de Cort asseguren que el tercer sector fa una tasca amb col·lectius necessària per a «garantir la igualtat d'oportunitats».

El tinent de batle ha explicat a més els compromisos com la creació del servei d'atenció social 24 hores, la reactivació del Pacte per la Inclusió social o l'obertura de dos centres de dia a Son Cladera i Son Ferriol. Igualment, s'ha compromès a mantenir contacte amb el Tercer Sector amb una periodicitat de dues vegades a l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.