Setmanari d'informació local - 138 anys

Tancada l'avinguda Gaspar Bennàzar Arquitecte, entre Eusebi Estada i Arxiduc Lluís Salvador, fins el 31 de juliol

31707

Emaya ha informat del tancament, a partir d'aquest dilluns, de l'avinguda Gaspar Bennàzar Arquitecte a l'altura dels carrers Eusebi Estada i Arxiduc Lluís Salvador per obres de renovació en la xarxa d'aigua potable, uns treballs que mantindran tancada l'avinguda fins el 31 de juliol.

L'empresa municipal ha informat a través d'una nota en la qual s'han disculpat davant la ciutadania per les molèsties ocasionades per les obres, uns treballs iniciats el mes de novembre passat que han tengut un cost de 500.000 euros i un període d'execució de nou mesos.

Segons han explicat, l'objectiu del projecte és renovar i millorar la xarxa de distribució d'aigua potable mitjançant la substitució de xarxes de fibrociment obsoletes. A més, s'han substituït les xarxes de clavegueram de 200 mil·límetres de diàmetre per canalitzacions de 300 mil·límetres.

El projecte també preveu la renovació de 1.865 metres de xarxa d'aigua potable i 610 metres de xarxa de clavegueram, 61 connexions d'aigües residuals i 193 d'aigua potable

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.