Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluís Segura dirigirà la política lingüística del Consell de Mallorca

31681

Aquest divendres s'han nomenat els directors in¡sulars del Consell de Mallorca. Al departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística s’ha nomenat Josep Mallol Vicens, com a secretari tècnic, a Francisca Coll com a directora insular de Patrimoni i a Lluís Segura com a director insular de Política Lingüística.

Lluís Segura Seguí (Palma, 1963) és llicenciat en filosofia per la UIB i postgrau en direcció de projectes per la UPM. Ha estat professor associat del departament de filosofia de la UIB durant tretze anys, tasca que ha combinat amb diverses activitats professionals, principalment lligades a la docència i al sector de la gestió esportiva. Ha estat president de la Federació Balear d’Halterofilia, secretari general de la Federación Española de Empresarios de Instalaciones Deportivas, president de l’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de les Illes Balears, vocal de l’executiva de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca i membre fundador de l’Associació de Gestors Esportius de les Illes Balears.
En l’àmbit polític, ha estat membre de l’executiva del PSM (2004-2006) i de la d’Esquerra Republicana de Mallorca (des de 2011), partit del qual, actualment, n'és Conseller Nacional. Al Municipi de Llucmajor, on resideix des del 2008, ha estat president de la secció local d’Esquerra Republicana i part de la candidatura de Més per Llucmajor a les eleccions municipals del 2015. ha estat regidor de l'Ajuntament de Llucmajor i ha estat al capdavant de les àrees de gestió de Cultura i Fires i Festes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.