Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca completa el seu organigrama amb el nomenament de directors insulars

31679

El Consell de Mallorca ha completat el seu organigrama amb el nomenament de directors insulars i dels responsables de les secretaries tècniques.

Els nomenaments han estat publicats aquest dissabte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i es fan a proposta de cadascun dels consellers del Consell.

Al departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística s’ha nomenat Josep Mallol Vicens, com a secretari tècnic, a Lluís Segura com a director insular de Política Lingüística i a Francisca Coll com a directora insular de Patrimoni. Al departament de Sostenibilitat i Medi Ambient hi haurà Josep Manchado com a director insular de Medi Ambient. Al Departament de Presidència, Immaculada Borràs serà la secretària tècnica, Bartomeu Aguilar el director insular de Relacions Institucionals i Projectes, Albert Travesset, director insular de Comunicació i Rosa Cursach, director insular d’Igualtat i Diversitat. Al Departament d’Hisenda i Funció Pública, Mari Carmen Iglesias és la nova directora insular d’Hisenda i Pressupostos i Pau Morey el director insular de Funció Pública. La directora insular de Gent Gran serà Sofia Alonso, al departament de Drets Socials.

Luís Antonio Corral Juan ha estat nomenat director insular d’Urbanisme i el director insular de Territori i Paisatge serà Miquel Vadell. Al departament de Mobilitat i Infraestructures, Jaume Andreu Sabater serà el secretari tècnic. Dins el departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament local, Jaume Tomàs Oliver serà el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Font Massot el de Promoció Econòmica i Producte Local, Marta Jordà serà la directora insular de Comerç i Artesania i Àlex Segura serà el director insular de Participació i Joventut.

Finalment, al departament de Turisme i Esports hi haurà Joan Gaspar com a secretari tècnic, Lucía Escribano serà la directora insular de Turisme i Margarita Portell serà la directora insular d’Esports.

L’acte protocol·lari de presa de possessió dels nous càrrecs es durà a terme dilluns que ve a les 10.30 al Palau del Consell de Mallorca. La presidenta de la institució, Catalina Cladera, va assumir el càrrec dissabte passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.