Setmanari Sóller

134
anys

[VÍDEO] Estrenen 'Empoderades', la cançó participada per més de 70 dones

12-07-2019

Aquest divendres ha vist la llum el projecte col·laboratiu que neix de la idea de Làuder, la tècnica de so, música i DJ valenciana i de Mireia Matoses, integrant de Pupil·les, va iniciar el projecte. Es tracta de la cançó titulada 'Empoderades' que compta amb una lletra col·laborativa feta a partir dels comentaris per xarxes de més de 70 dones. Entre Làuder i Matoses han editat els textos per finalitzar la lletra de la cançó, s'hi va unir La Tia Figa, per a aportar la seua veu i creativitat. També han participat el grup de ball Bloody Riot València.

'Empoderades' és una cançó de lletra col·laborativa. La participació ha estat a través d’internet i la difusió ha estat amb el hashtag #EmpoderadesColabo. El projecte neix amb la idea de repensar juntes el concepte d’empoderament personal com a dones. Té com objectiu «trobar de manera individual i col·lectiva allò en què recolzar-nos front a les dinàmiques patriarcals». La lletra s’ha creat a partir de totes les respostes rebudes a la següent pregunta: «Què et fa sentir empoderada?»

L'enregistrament de les veus va ser a càrrec de Raül Uberos; Daniel del Olmo de Periferia Norte, al màster i el mix, mentre que la realització del videoclip ha anat a càrrec d’Antifilm.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris