Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern nomena vuit directors generals i la secretaria autonòmica d'Investigació

31665

El Consell de Govern ha aprovat aquest efecte el nomenament dels directors generals de les Conselleries de l'Administració, a més de la nova secretària autonòmica de la Universitat i la Investigació, que serà Agustina Vilaret.

La porta del govern, Pilar Costa, ha afegit que aquesta secretaria autònoma depèn de la Conselleria d'Educació, Universitat i Investigació, que inclourà altres funcions per coordinar les direccions generals de Política Lingüística i de Política Universitària i Investigació.

Així mateix, a la Conselleria de Transmissió Energètica i Sectorials Productius, Núria Riera serà la nova directora general d'Innovació, mentre que a la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, Antoni Vicens serà el director general de Relacions Exteriors. En la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports, Teresa Bàrbara Vallespir Acosta serà la directora general de Serveis Socials.

Josep Lluís Pons Hinojosa ocupa la cartera de directora general de Política Universitària i d'Investigació, mentre que a la Conselleria de Salut i Consum, Maria Antònia Font Oliver serà la directora general de Salut Pública.

En la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, Bernat Roig Galmés ocupa el càrrec de director general d'Arquitectura i Rehabilitació. En la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, s'han fet dos nomenaments; Per una part, Jaime Barceló Huguet serà el director general d'Emergències i Interior, i, per altra banda, Maria Herranz Amengual serà la directora general de Participació i Voluntariat.

Finalment, també s'han nomenat un director de Serafín Carballo García de l'Oficina Balear de la Infància i l'Adolescència, així com al nou secretari general de la Conselleria de Moviment i Habitatge que serà Francesc Ramis Oliver.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.