Setmanari d'informació local - 138 anys

Vicenç Vidal (MÉS) i José Vicente Marí Bosó (PP), elegits senadors pel Parlament

31637

El ple del Parlament ha ratificat aquest dimarts la proposta de designar Vicenç Vidal (MÉS) i José Vicente Marí Bosó (PP) com a senadors autonòmics, amb 44 vots a favor front als vuit vots en contra de Ciudadanos i Vox i l'abstenció dels tres diputats d'El PI.

José Vicente Marí Bosó

El nou senador a proposta del PP, José Vicente Marí Bosó, és el president del PP d'Eivissa, va ser diputat per Balears en el Congrés i en les passades eleccions va encapçalar la llista a la batlia de Vila. A més, va ser conseller d'Hisenda en el Govern de Bauzá. El president de la sucursal balear del PP, Biel Company, va fer pública la proposta en una roda de premsa aquest dilluns, en la qual va defensar el perfil i l'experiència de Bosó.

Vicenç Vidal

Per la seva part, Vicenç Vidal va ser el número quatre de la llista de MÉS al Consell de Mallorca i en la legislatura passada va ser conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. L'assemblea de MÉS va ratificar la proposta -en la qual també es votaven els càrrecs del partit en el Govern autonòmic- hores abans que la presidenta Francina Armengol signàs els decrets de nomenaments dels seus consellers.

El 2015, van ser designats com a senadors autonòmics dos expresidents del Govern, José Ramón Bauzá (PP) i Francesc Antich (PSIB). Al final de la legislatura va entrar com a senador Antoni Fuster, després que Bauzá renunciés a l'escó i es donés de baixa del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.