Setmanari d'informació local - 138 anys

Suasi: «No puc donar consells, però puc compartir la meva experiència a través de les cançons»

31621

El músic Pep Suasi ha presentat aquest dimecres al costat de Projecte Home Balears el concert fi de gira de 'Equilibrista Emocional', disc vinculat a la seva rehabilitació durant 18 mesos a l'entitat sense ànim de lucre. «Jo no puc donar consells, el que puc fer és compartir la meva experiència amb el millor sé fer: des de les meves cançons», ha explicat.

La banda de Pep Suasi i Els Electrodomèstics serà cap de cartell del concert a benefici de Projecte Home, aquest divendres 12 de juliol a les 20.00 hores en el Teatre Principal. El concert clausura la gira del projecte musical del músic Pep Suasi i Projecte Home, que ha passat per Valldemossa, sa Pobla, Girona, Bunyola , Esporles, Muro, Alcúdia, Servera, Inca i Algaida.

Segons han explicat els organitzadors, el músic va formar una nova banda, 'Els Electrodomèstics', per a aquest projecte, amb Tomeu Marroig a la guitarra, Bernat Company a la bateria, Pep Estrada al baix i el teclista argentí Tito Dávila. L'espectacle, que ha passat en l'últim any per onze teatres de la geografia mallorquina, culmina amb l'actuació a Palma. També hi seran presents músics com Júlia Colom, Miquel García, Toni Cerdà, Guillem Cerdà o Gloria Franquet, entre altres.

La recaptació per venda de discos, drets d'autor i entrades del concert (disponibles ja en la pàgina web o en la taquilla del Teatre Principal) es destinaran íntegrament a Projecte Home Balears.

En una roda de premsa aquest dimecres per a presentar el concert, el president executiu de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, ha agraït a Suasi i a tots els col·laboradors la seva contribució a visibilitzar la tasca de l'entitat. Per part seva, Pep Suasi ha indicat que la gira ha estat «emocionalment dura i esgotadora». Les lletres i missatges de les cançons evoquen les pors, la valentia i l'esperança del procés de teràpia en l'organització sense ànim de lucre, per la qual cosa l'àlbum està dedicat als que varen ajudar Suasi en el procés i els altres usuaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.