Setmanari d'informació local - 138 anys

La secretària d'Organització de Ciudadanos a les Balears diu que els seus militants són «200 friquis»

31607

'Diario de Mallorca' ha fet públic aquest dimecres un àudio d'una reunió de la direcció de la sucursal a les Illes Balears del partit polític Ciudadanos, on es fan comentaris despectius cap a la militància del partit.

L'àudio correspon, segons el diari, a una reunió de l'Executiva de Ciudadanos a Palma que es va dur a terme el passat 25 de juny, i és una mostra del moment de crisi interna que travessa la formació d'Albert Rivera a les Balears.

A l'enregistrament es pot sentir la secretària d'Organització, Joana Capó, exposant els motius per no fer una renovació dels òrgans: «Això és una junta de set friquis en una agrupació de 200 friquis», en referència als militants del partit, amb la intenció d'alertar sobre el risc de renovar la direcció del partit a Palma: «No podem generar més inestabilitat», assegura. A la cita hi assisteixen, segons el mitjà, els tres membres que queden al capdavant del màxim òrgan de la formació a Palma, Miquel Busquets, María Amezcua i Isabel Reynés, el regidor Alejandro Escriche i la secretària d'Organització i també regidora.

En aquesta reunió es va debatre si s'havia de dissoldre o no la junta de Palma després de quedar per davall del 50 per cent dels seus membres.

Segons informa 'Diario de Mallorca', durant les prop de tres hores d'enregistrament, es pot observar la desconfiança de Capó cap a les bases del seu partit. «Som en un partit on el portaveu de Ciudadanos Balears diu que sou ximples perquè no sabeu a qui votar a les primàries», ironitza en al·lusió a declaracions de l'exportaveu del partit Xavier Pericay després de perdre les primàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.