Setmanari d'informació local - 138 anys

Òscar Latorre Quartet i el Trio de Gorka Benítez meravellen durant la tercera nit d'A jazz de mar 2019

31549

Aquest dissabte 6 de juliol, a l’escenari del Mollet d'en Pereió dins el marc del festival de jazz de Portocolom A Jazz de mar, han actuat, en primer lloc, Òscar Latorre Quartet i després el Trio de Gorka Benítez.

Òscar Latorre Quartet està format per Toni Saigi Lerma al piano, Roger Gutiérrez a la bateria i Pedro Campos al contrabaix.

Si parlam de nous artistes emergents del panorama nacional no podem oblidar Òscar Latorre (Olesa de Montserrat, 1995) un jove trompetista graduat a l’ESMUC que ha tocat ja en nombrosos enregistraments i vàries formacions. Una característica que defineix el seu estil radica en el so càlid i melós de trompeta que ens transporta fins als delicats sons de Chet Baker i Miles Davis.

Trio de Gorka Benítez va ser la segona proposta de la nit d’aquest dissabte. Gorka Benítez (Bilbao, 1966) saxofonista tenor, excel·lent narrador d’històries del panorama jazzístic del País Basc i una de les veus més personals i sòlides. Tenaç, inquiet i valent, Benítez ha presentat el seu darrer treball discogràfic Salalagua (Fresh Sound, New Talent). El trio, format pel magistral guitarrista Dani Pérez i pel propulsiu baterista David Xirgu. Tots tres, formant un triangle perfecte conviden al públic a viatjar de forma subtil on la calma i la tempesta hi conviuen en harmonia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.