Setmanari d'informació local - 138 anys

Xavier Pericay dimiteix de tots els seus càrrecs a Ciudadanos

31529
Xavier Pericay ha dimitat de tots els seus càrrecs a la formació taronja. | dBalears

El responsable de l'Àrea d'Educació de Ciudadanos (C's) i portaveu al Parlament balear, Xavier Pericay, ha dimitit de tots els seus càrrecs a la formació taronja.

Encara que va avançar als seus companys de l'executiva la seva decisió de dimitir fa mesos, Pericay va comunicar a mitjans de la setmana passada la seva dimissió al president de la formació, Albert Rivera.

El que fos responsable de l'Àrea d'Educació va perdre el mes de març passat les primàries del partit a les Balears davant l'antic secretari de l'Agrupació de Palma, Marc Pérez Ribas, que es va imposar per 19 punts a Pericay.

«Aquest era un bon moment per a prendre la decisió. Estic content amb el que hem fet a educació, hem fet una feina que ha estat reconeguda aquests anys. Ara torno als meus negocis que és escriure», ha subratllat Pericay, qui ha mostrat una «satisfacció personal» amb el treball realitzat.

Pericay ha agraït a Rivera la «confiança» que va dipositar en ell fa quatre anys en posar-lo com a cap de llista al Parlament balear i en incloure'l mesos més tard en l'executiva.

«Han estat quatre anys apassionants, dels quals he tret profitoses lliçons sobre l'exercici del poder i el valor de l'amistat, i en els quals he conegut a gent meravellosa, dins i fora del partit, començant per molts dels meus companys d'executiva», ha precisat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.