Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Àrea d’Infraestructures enllesteix les obres als espais públics urbans de la zona d’habitatges socials del Camp Redó

31523
Les obres han millorat la zona del Camp Redó. | Ajutament de Palma

L’Àrea d’Infraestructures i Accessibilitat ha enllestit les obres de millora de l'espai urbà en els vials públics i espais lliures públics dels habitatges socials al barri de Camp Redó. Passat l’estiu i durant el darrer semestre de l’any es farà la darrera actuació, que consistirà en la plantació de l’arbrat.

L’Ajutament de Palma ha explicat que les actuacions que s’han dut a terme han consistit en la millora de l’enllumenat, amb un pressupost de 188.275 euros. El nou enllumenat públic s’ha instal·lat als carrers Infant Pagà, Cotlliure, Alfons el Savi, Felip II i Joan d'Àustria, a on es col·locaran tres tipus diferents d’enllumenat amb làmpades LED de baix consum, major eficiència i més il·luminació. En total s’han col·locat 64 punts de llum, comptant faroles i diferents tipus de làmpades.

A més de l’enllumenat, el Servei de Vialitat ha asfaltat els espais públics. El projecte contemplava una plataforma única i la instal·lació d’uns plafons de formigó pintat al davant de les portes d'accés als blocs per tal de donar un valor afegit i amable que qualifiqui els espais. “L’objectiu era la millora de la qualitat dels espais, l'accessibilitat i fer dels carrers punts de cohesió”, ha assegurat Cort.

El pressupost total que Infraestructures destina en aquest projecte és de 760.000 euros, i es millorarà una superfície total d’uns 6.200 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.