Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol firma els decrets pels quals es conforma el nou Govern

31455

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha signat els decrets per a establir l'estructura de l'Executiu i el nomenament dels seus consellers, amb Rosario Sánchez i Isabel Castro (PSIB), Mae de la Concha i Juan Pedro Yllanes (Podemos) i Miquel Mir (MÉS) com a noves incorporacions.

Tal com va avançar Armengol, el seu Executiu per a la legislatura 2019-2023 constarà d'onze conselleries, a més de la Presidència. Surten Vicenç Vidal, Fanny Tur i Catalina Cladera, i la resta de consellers del PSIB, juntament amb Fina Santiago, es mantenen, amb alguns canvis en les seves àrees de treball.

Els consellers prendran possessió aquest dimecres

Els nous consellers prendran possessió del seu càrrec en un acte al pati del *Consolat de Mar a les 10.30 hores d'aquest dimecres, presidit per Francina Armengol. Una vegada que hagin jurat o promès el càrrec, Armengol dirigirà unes paraules als presents i el nou Executiu es prendrà les fotografies oficials de grup.

El nou Executiu també crearà dues secretaries autonòmiques, una per a promoure l'economia del coneixement -sobre universitat i recerca- i una altra dedicada a transparència i millora de l'Administració Públiques. Aquest dimarts solament s'han revelat els titulars de cada Conselleria i no càrrecs inferiors, i per tant, encara es desconeix qui ocuparan aquestes secretaries i les direccions generals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.