Setmanari d'informació local - 138 anys

Guardiola: «Més de 900 dies a la presó per una baralla a un bar, una bogeria»

31429

Gol TV va emetre aquest passat diumenge una entrevista a Pep Guardiola, considerat un dels millor entrenador de futbol mundial. Un dels fets més destacables de l'entrevista, és que en la part final Guardiola va denunciar públicament el «cas Altsasu», relacionat amb l'empresonament patit també per líders independentistes catalans.

Demanat per si considera que ha rebut moltes crítiques per la seva implicació política, l'exentrenador del Barça i Bayern de Munic va dir que «en la vida tot és política», que ell té dret a expressar la seva opinió «igual que ho fa un periodista» i que hi ha situacions injustes que li remouen.

En aquest punt, Guardiola va començar evocant el cas de Altsasu com a prova més eloqüent. Va recordar que hi ha joves empresonats «fa més de 900 dies per una baralla de bar» i ho va qualificar de «bogeria».

Va ser després de citar Altsasu quan Pep Guardiola va abordar la situació a Catalunya i especialment la «injustícia» dels empresonaments preventius. «La gent demanava votar. Són activistes socials que defensen la pau i la cultura. És una animalada. I aquesta gent no ha trencat un cristall».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.