Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB denuncia l'establiment d'un aparcament de pagament en zona protegida a Formentor

31393

El GOB ha denunciat aquest divendres una «doble infracció: una de caire urbanístic i ambiental i una altra de caràcter fiscal», ja que s'està fent un ús lucratiu d'uns terrenys no emparats per cap autorització ni concessió per a l'ús de pàrquing públic de pagament.

L'empresa que controla i explota el pàrquing de Formentor situat al costat de la carretera que va al far de Formentor, utilitza per a aquesta finalitat part del bosc situat fora del recinte del pàrquing, amb l'existència d'un cartell indicador. «Aquests espais tenen la classificació urbanística de sòl no urbanitzable d'especial protecció i d’espai natural protegit segons la qualificació ambiental del PORN de la Serra de Tramuntana», han indicat.

Per aquests motius des de l'entitat ecologista han sol·licitat que s'investiguin aquests usos «inadequats» del sòl rústic i protegit al costat del pàrquing de Formentor situat devora la carretera que va al far de Formentor i «es prenguin les mesures adients per a restablir la legalitat vulnerada en usos no permesos en els sòls protegits».

Aquesta denúncia s'ha presentat avui davant el Departament de Territori del Consell de Mallorca, l'Agència de Disciplina Urbanística i la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.