Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets diu que no s'ha d'interpretar com un «càstig» que prescindeixin d'Ensenyat, Santiago i Vidal

31379

La portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat aquest dijous que la decisió que Fina Santiago, Vicenç Vidal i Miquel Ensenyat segueixin en càrrecs executius no ha d'interpretar-se «de cap manera com un càstig».

En declaracions als mitjans en els passadissos del Parlament, Busquets ha assenyalat que Vidal ha estat un «magnífic conseller de Medi Ambient», Santiago una «magnífica» consellera de Serveis Socials i Miquel Ensenyat ha complert «amb el seu paper com a president del Consell de Mallorca» i que, en aquest sentit, «no hi ha qüestionament de la seva gestió».

«De fet, ocupen el lloc pel qual es varen presentar a les eleccions: Ensenyat és portaveu al Parlament, Santiago, portaveu adjunta i Vidal és conseller en el Consell de Mallorca», ha dit. Segons ha explicat, des de l'Executiva de MÉS per Mallorca, que és qui proposa els noms per als càrrecs executius, s'ha fet «una reflexió en rebre la inquietud entre les bases» i s'ha pres la proposta dels dos portaveus --ella i Guillem Balboa-- que «no hi haurà continuïtat».

A més, ha dit que «no hi ha cap mena de relació entre qui ha negociat i qui ocupés un lloc». «És l'Executiva que ha decidit que no continuïn, hagin negociat o no», ha remarcat. Preguntada per si MÉS compta amb persones preparades per a gestionar àrees com a Serveis Socials i Medi Ambient, Busquets ha dit que sí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.