Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle de Valldemossa també s'estrena apujant les retribucions al seu govern un 47%

31369

Al plenari extraordinari d'aquest passat dimecres, el batle de Valldemossa, Nadal Torres (Grup Independent), ha defensat que els regidors de l'Equip de Govern (de la seva formació) s'augmentin les retribucions anuals un 47% respecte al que cobraven a la legislatura anterior quan governaven amb pacte amb La Valldemossa que Volem (VqV).

Han estat els dos regidors d'aquesta agrupació d'electors, Glòria Escudero i Toni Colom, ara a l'oposició, que han posat en evidència la realitat de la proposta municipal que es plantejava inicialment.

Des de la Valldemossa consideren que «no hi ha justificació per aquest increment desmesurat en un ajuntament que està pagant 385.000€ anualment durant 10 anys per amortitzar el préstec subscrit a ran de la sentència que obliga a l'ajuntament de Valldemossa a pagar una expropiació no resolta de l'era Estaràs per 10.000.000€ ». Cal recordar que el Govern va col.laborar per reduir la quantitat del préstec que va haver de subscriure el municipi, perquè aquest no el podia assumir.

Els dos regidors de l'oposició han proposat que el màxim d'ingressos es situàs anualment en 4.300€ i no en 7.150€ que es la proposta que amb els vots a favor del Grup Independent de Valldemossa s'ha aprovat. La VqV tampoc ha acceptat l'increment proposat per a l'oposició molt part damunt de l'IPC, pel mateix motiu pel que rebutja el de l'equip de govern.

Aquest màxim de 7.150€ afecta tres regidors del GIV ja que el màxim a percebre pel batle, que no gestiona cap àrea de govern és molt superior (11.895€) i a més hi ha un altre regidor amb dedicació exclusiva amb una retribució de 2.680'43€ mensuals bruts + 2 pagues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.