Setmanari d'informació local - 138 anys

Primera mesura del nou equip de govern de Llucmajor: apujar-se el sou un 20%

31355

El primer ple del nou mandat a l'ajuntament de Llucmajor servirà per aprovar la nova estructura municipal per al període 2019-2023, i per apujar els sous dels regidors i el nomenament de nous assessors.

El cost total dels salaris i seguretat social de regidors i assessors per a la pròxima legislatura serà de 3.150.000 euros, un augment del 20 per cent respecte la legislatura passada, la qual cosa significa més de mig milió d'euros més.

El govern municipal --format per PP, Ciudadanos, Llibertat Llucmajor i ASI-- recupera la figura de l'assessor que no existia des de fa 7 anys.

MÉS per Llucmajor ha mostrat aquest dimecres la seva «preocupació davant la pujada d'un 20 per cent dels salaris dels càrrecs electes i del personal de confiança» i, així mateix, de la contractació d'assessors en l'equip.

També han criticat el perfil dels assessors designats, Claudia Falleman que formava part de la candidatura de ASI en les passades eleccions municipals i que «el 2013 va ser condemnada juntament amb l'actual regidor d'urbanisme i medi ambient Guillem Roig i el mateix Joaquin Rabasco per un delicte de calúmnies».

L'altre assessor contractat és Miquel Pascual que «presenta com a únic mèrit formar part del partit Libertat Llucmajor, partit que fins fa poc es mostrava molt crític amb la figura dels assessors i dels sous del regidors».

«Teníem clar que el PP voldria governar a qualsevol preu, però no sabíem que aquest preu el pagaríem entre tots. A poc a poc es va coneixent la lletra petita de l'acord de govern i ens té molt preocupats», ha conclòs el portaveu de MÉS per Llucmajor Jaume Tomàs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.