Setmanari d'informació local - 138 anys

Rompen els vidres d'una casa que tenia penjada una bandera LGTBI a Sóller

31351
Balcó de la víctima de l'agressió LGTBIfòbica amb la bandera i els vidres romputs

Nova agressió LGTBIfòbica, aquesta vegada a Sóller. Barry Byrne és un veïnat de la localitat que té una bandera de l'Arc de Sant Martí a la seva balconada i que s'ha trobat els vidres de casa seva romputs d'una pedrada. Els fets han tengut lloc la matinada d'aquest dimecres.

«Aquest any vam decidir penjar la bandera de l'arc de Sant Martí en el nostre balcó per mantenir la visibilitat donat el tomb a molts ajuntaments», ha apuntat la víctima que és d'origen irlandès però que fa anys que viu a Mallorca. «Crec que és important la protecció simbòlica que ofereixen els ajuntaments». En aquest sentit, ha lamentat que en moltes ciutats «ja no donen suport a les reivindicacions LGBTI». Cal recordar que a Sóller ha tornat a guanyar el PP després d'un govern d'esquerres.

Així mateix, Barry ha destacat que es tracta d'un cas aïllat ja que assegura que no ha sentit mai cap cas d'homofòbia a Sóller. «Però crec que és important que els ajuntaments posin la bandera com han fet altres anys a Sóller». En aquest sentit, considera que han trencat el vidre «en un acte de ràbia». «Hem de vetllar, com a societat perquè no passi a pitjor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.