Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol no fa cap referència a la llengua ni a la cultura en el discurs d'investidura

31339

La candidata del PSIB a la presidència del Govern, Francina Armengol, no ha fet cap menció a la llengua ni a la cultura de les Balears en el seu discurs d'investidura. Armengol s'ha centrat en demanar el suport de la Cambra autonòmica per a reeditar un nou govern progressista que, tal com ha dit, treballarà novament «des del diàleg i l'escolta activa per unes illes més justes, ecologistes i sostenibles».

També ha explicat que «es proposa completar la modernització» a les Balears. «Li ho deman a tots perquè sé que la majoria de vostès comparteixen la necessitat de continuar avançant», ha assenyalat. D'aquesta manera, ha dit que els proposa que donin suport a «un projecte de país que beneficia tothom, un projecte que creix amb l'acord i en la cerca de consensos per a garantir un futur millor».

Armengol ha celebrat que a les urnes, ara en 2019, com el 2015, s'hagi tornat a votar per «unes illes més justes i més modernes, ecologistes i sostenibles». «Unes illes feministes, que combaten la desigualtat i el terrorisme que suposa la violència masclista», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.