Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluïsa Dubon és la nova presidenta de Palma XXI

31329

Palma XXI ha celebrat la seva assemblea anual, un espai de trobada amb els socis de l'entitat per a fer balanç i rendició de comptes del període 2018-2019 i analitzar els reptes i objectius de cara al futur. Segons ha informat Palma XXI, l'assemblea va tenir lloc al Convent de la Puríssima Concepción, i va ser una oportunitat per a compartir amb els socis les accions dutes a terme per Palma XXI durant l'any.

Durant l'assemblea es va triar la nova Junta directiva, que tendrà al capdavant Lluïsa Dubon, assumint la presidència en relleu a Jaume Garau. Lluïsa Dubon, doctora en Geografia, va ser consellera delegada d'Urbanisme, Ordenació del Territori i Medi Ambient en el Consell Insular de Menorca i després al de Mallorca; ha estat a més diputada al Parlament.

«Assumesc amb il·lusió aquesta nova tasca, ja que considero que en aquests tres anys s'ha fet un bon treball per la creació d'aquesta entitat i que ara correspon anar-la consolidant», va expressar Dubon. Per part seva, Jaume Garau, fins ara el president de Palma XXI i que ara assumirà el càrrec de secretari, va fer balanç de la seva gestió i va remarcar el paper de l'entitat com una «força ciutadana perquè Palma sigui una ciutat més amable i més solidària, que estigui orgullosa del seu patrimoni i el cuidi, i que faci del turisme una oportunitat i no un pes insuportable».

Palma XXI té la voluntat de reconèixer, valorar i visibilitzar persones sovint anònimes que dediquen la seva vida a recuperar el patrimoni i la història de Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.